amulware.net
Addicted to pixels. Making games.

Can not START GAME or SEND ERROR/CRASH REPORT

Postby AQUAKITTENS » Wed Dec 17, 2014 22:07

Hi
I got a beta key to Steam. I register the game key and download the game. When I started the game, it open CMD and after a while I got a crash report, I tried to press YES, SEND INFORMATION AND HELP THE DEVELOPERS and it just says SOMETHING WENT WRONG BLABLABLA CHECK YOUR INTERNET BLABLABLA

The crash report I can't send
Code: Select all
Game Version: 0.21.2
Operating System: Windows
Is 64-bit process: False
Is 64-bit operating system: True
Type of Error: System.ApplicationException
Error message: Could not load shader: 0(73) : error C1008: undefined variable "inverse"

Error location:    at amulware.Graphics.Shader..ctor(ShaderType type, String code) Stack trace:
   at amulware.Graphics.Shader..ctor(ShaderType type, String code)
   at BeardGame.Utilities.ShaderFile.Load(String pathPrefix)
   at BeardGame.Utilities.GraphicsHelper.<>c__DisplayClass5.<loadShaderProgram>b__4(ShaderFile f)
   at System.Linq.Enumerable.WhereSelectArrayIterator`2.MoveNext()
   at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection)
   at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source)
   at amulware.Graphics.ShaderProgram..ctor(Action`1 preLinkAction, IEnumerable`1 shaders)
   at BeardGame.Utilities.GraphicsHelper.loadShaderProgram(String pathPrefix, ShaderFile[] files)
   at BeardGame.Utilities.GraphicsHelper.LoadShaderProgram(String path)
   at BeardGame.Rendering.ShaderManager..ctor()
   at BeardGame.Rendering.GameRenderer.<.ctor>b__0()
   at BeardGame.GameLoader.<>c__DisplayClassf.<RunGLAndWait>b__e()
   at BeardGame.Utilities.ActionQueue.<>c__DisplayClass1.<RunAndWait>b__0()
   at BeardGame.Utilities.ActionQueue.ExecuteFor(TimeSpan time)
   at BeardGame.GameLoader.LoadAll()
   at BeardGame.TheGame.OnLoad(EventArgs e)
   at amulware.Graphics.Program.Run(Double targetUpdatesPerSecond, Double targetDrawsPerSecond, Double maximumFrameTimeFactor, Boolean dontOverrideFps)
   at BeardGame.Program.Main()


Please help
AQUAKITTENS
 
Posts: 5
Joined: Fri Jun 27, 2014 21:44
Location: Sweden

Postby amul » Wed Dec 17, 2014 22:35

This is very odd. Can you tell me what graphics card you have?

Also, when the game starts (or in your case, tries to start), can you tell me the second and third line of text you get in the console window?
(They should start with numbers, and maybe also have some text in them.)
User avatar
amul
Site Admin
 
Posts: 389
Joined: Sat May 29, 2010 12:04

Postby AQUAKITTENS » Thu Dec 18, 2014 07:12

My graphic card is a NVIDIA GEFORCE GT320

CMD LOG:
Code: Select all
Loaded settings..
3.2.0
1.50 Nvidia via Cg compiler
Initialising


Game work before I reinstall my computer
Yeeeeeeaaaaaah
AQUAKITTENS
 
Posts: 5
Joined: Fri Jun 27, 2014 21:44
Location: Sweden

Postby amul » Thu Dec 18, 2014 07:59

This is really strange, the game should run just fine with your graphics card.
And those numbers look great too...

I gotta do some thinking to figure out what it may be.
Sorry the game doesn't work for you for now. :(

Could you download (if you don't have it) the last non-steam version (viewtopic.php?f=43&t=260), and see if that runs for you?

Otherwise, the only thing I can think of right now is that you could try updating your graphics driver.

Let me know if either of work works. I'll let you know when I have another idea!
User avatar
amul
Site Admin
 
Posts: 389
Joined: Sat May 29, 2010 12:04

Postby AQUAKITTENS » Thu Dec 18, 2014 08:08

I fix it by updating graphic drivers then it start to work
Yeeeeeeaaaaaah
AQUAKITTENS
 
Posts: 5
Joined: Fri Jun 27, 2014 21:44
Location: Sweden

Postby amul » Thu Dec 18, 2014 08:09

Oh, that's great! :)
User avatar
amul
Site Admin
 
Posts: 389
Joined: Sat May 29, 2010 12:04


Return to Roche Fusion



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
cron